Xidmətlərimiz
Meyvə tərəvəz anbarı qurulması və təmiri
Meyvə-tərəvəzlərin soyutma yolu ilə saxlanılması ən etibarlı metodlardan biridir. Muasir texnologiyalar sayəsində meyvə-tərəvəz istehsalçıları onları yalnız soyuq vəziyyətdə saxlamır, həmçinin saxlanılma şəraitində anbar daxili atmosferini də idarə edir. Atmosferi idarə etmək üçün quraşdırılmış sistemlə anbardakı oksigen və karbon- dioksidi muvafiq səviyyədə saxlayaraq havalandırmanı nəzarət altında saxlanılır. Meyvə-tərəvəzlərin köhnəlməsinə səbəb olan etilenin havada olan nisbətini təzimləyir və nəmlik nisbəti sabit saxlayır. Bu mükəmməl koordinasiya sayəsində meyvə-tərəvəz növləri muvafiq dərəcədə uzun müddətə saxlanılır. Atmosfer nəzarəti altında olan anbarlarda saxlanan meyvə-tərəvəzlərin rəfdə saxlanılma müddəti də çox uzun olur. Servisimiz tərəfindən quraşdırlan anbarlar.
• Dərin donduruducu otaqları (-40 ℃ qədər)
• Dondurucu otaqlar (-18 ℃ -ə qədər)
• Soyuducu otaqları (0-5 ℃ )
Otaqlar izolyasiya növündən asılı olaraq bakterioloji örtüklü, qalınlığı 80 mm-dən 200 mm-ə qədər olan sendviç panellərdən hazırlanır.
• Karkas və üst örtük sinklənmiş profillərdən ibarət elementlərdən hazırlanmışdır .
• Sinklənmiş metal korroziyadan qoruyur və uzun müddət metal ömrünü təmin edir.
• Bolt birləşmələri sadə və sürətli yığmanı təmin edir.
• Tikintidə yüksək keyfiyyətli sinklənmiş və ya qutu profilli polad metaldan istifadə olunur.
• Divarların damı sendviç panellərdən hazırlanmışdır .